Strona główna > Zdrowie > Najbardziej rakotwórcze produkty z lodówki. Jak się chronić ?

Najbardziej rakotwórcze produkty z lodówki. Jak się chronić ?

Moja książka 👉 http://www.zneutralizujchemie.pl ———- Prezentowany materiał nie stanowi porady o charakterze medycznym, ma wyłącznie charakter informacyjny i w rozumieniu obowiązujących przepisów nie może być traktowany jako specjalistyczna porada medyczna, forma diagnozy lub zalecenia w zakresie leczenia, ponadto nie może być podstawą do jakichkolwiek roszczeń. Autor oświadcza, że nie daje gwarancji przydatności treści materiału do określonego celu lub zastosowania oraz nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody będące konsekwencją korzystania lub niemożności korzystania z materiału. Użytkownik kierując się wyłącznie informacjami uzyskanymi za pośrednictwem materiału działa na własną odpowiedzialność.

—PIŚMIENNICTWO— ⇓ AZOTYN SODU E250 i NITROZOAMINY = Toxicology and Environmental Health Sciences September 2017, Volume 9, Issue 3, pp 244–250 = Fermented Meats pp 53-68 = Autoxidation in Food and Biological Systems pp 387-403 = Nutrition Journal December 2009, 8:1 = http://www.piwet.pulawy.pl/doc/biulet… = https://www.researchgate.net/publicat… = https://www.iarc.fr/wp-content/upload… = https://ntp.niehs.nih.gov/ntp/roc/con… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2… ⇓ WITAMINA C, NITROZOAMINY oraz % TŁUSZCZU = https://gut.bmj.com/content/56/12/1678 ⇓ AZOTYNY I CUKRZYCA TYP 1 = European Journal of Epidemiology March 2006, Volume 21, Issue 3, pp 245–247 = Diabetologia October 2011, 54:2483 = https://link.springer.com/content/pdf… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1… ⇓ METHEMOGLOBINEMIA = Environmental Health December 2010, 9:60 = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1… ⇓ CHOROBA ALZHEIMERA = The Journal of Prevention of Alzheimer’s Disease January 2019, Volume 6, Issue 1, pp 50–55 = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti… ⇓ KWAS SJALOWY = Glycoscience: Biology and Medicine pp 1-6 = Glycoconjugate Journal April 2018, Volume 35, Issue 2, pp 139–160 = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti… = https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti…

15.05.2019

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *